Een gereinigde huid met Caudalie

Iedereen weet dat een flawless skin eindigt en begint bij een goede reiniging ‘s morgens en ‘s avonds. Caudalie heeft heel wat producten ter beschikking met maar liefst 98% ingrediënten die van natuurlijke oorsprong zijn. Sounds good, right?

Bovendien is er voor ieder wat wils: reinigers op olie- of melk basis, micellaire lotions, zachte zepen en zelfs een toner. Ik zelf gebruik het liefst een milde zeep in combinatie met een micellaire lotion. De Instant Foaming Cleanser op basis van druivenextra en zuiverende salie is zo’n milde zeep die lief is voor je huid: een hele luchtige foam die je zo kan aanbrengen op een vochtig gelaat. Even in masseren, of zelfs te gebruiken met een gezichtsborstel. Hierna reinig ik mijn huid ook nog eens extra met een Micellair water (en als ik lui ben is dit de stap die ik nooit oversla): even aanbrengen op een wattenschijfje en met zachte ronde bewegingen haalt dit goedje al je (zelfs hardnekkige) make-up prima weg. Ook het pompje is erg handig in gebruik.

Voor de liefhebbers van andere texturen, is er ook nog een Cleansing Oil, een Gentle Cleansing Milk (nieuw) en een Toner Lotion (ook nieuw). Ikzelf hou hier minder van, maar wel eens handig wanneer mijn huid behoefte heeft aan iets extra hydratatie. De Cleansing Oil op basis van o.a. druiven- en amandelpitolie helpt om zelfs ultra waterproof make-up mee weg te halen op een zachte manier. Je kent het wel, van die hardnekkige mascara en eyeliner restjes 😉 Het sprayflacon is ook handig en zuinig in gebruik. De Toner Lotion gebruik ik meestal als laatste stap in mijn reinigings routine: de laatste zeeprestjes verwijderen, en mijn huid extra hydrateren en kalmeren wanneer het nodig is.

Zachte Reinigingsmelk – 16,20€
Hydraterende Tonic Lotion – 16,20€
Reinigende Mousse – 16,20 €
Reinigende Verzorgingsolie – 17,60 €
Micellair Reinigingswater – 16,20 €

Mijn favoriete cleansing mix is dus de milde zeep in combinatie met het micellaire water en de lotion voor wat meer hydratatie. Wat is jouw perfecte reinigingsroutine? Caudalie is o.a. verkrijgbaar bij de apotheker.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.