Babor With Love Masterpiece Collection

Babor With Love Masterpiece Collection

Ondertussen kennen jullie Babor al wel & dan zeker al van de geconcentreerde ampoule kuren. Vandaag stel ik jullie het ‘With Love’ setje voor.

ba03

Met 7 ampoules (voor elke dag van de week eentje) kan je meteen kennismaken met het merk en de verschillende soorten kuren. Deze set heeft vanalles wat: hydrateren, extra glow, lifting, rescue, firming… Ik vind deze set echt perfect om eens uit te testen welke kuur me het beste bevalt. Per ampoule kan je zeker 2 tot 3 keer smeren: bijvoorbeeld ‘s morgens en de rest bewaar je voor ‘s avonds. Wat krijg je in deze set precies?

Hydra Plus – hydrateert op intensieve wijze
Perfect Glow – hydrateert op intensieve wijze en creëert een optisch jeugdige glow
Beauty Rescue – versterkt de huid voor meer weerstand en uitstraling
Active Night – actief herstel van de huidcellen gedurende de nacht
Oxygen Plus – effectieve bescherming voor overdag met antipollutie effect
3D Fiming – een werkstofcomplex van organisch silicium en extracten uit de gele papaver verbetert de weefselstevigheid en huidelasticiteit
Lift Express – antirimpel effect door microroodwier-extract

ba02

Ik testte voor jullie elke dag een ander concentraat uit om te zien wat het effect op mijn huid is. Normaal kies je 1 kuur uit en doe je deze 7 dagen, maar toch kan ik al wel een goed beeld geven over mijn favorieten. Vooral de Active Night & Hydra Plus ampoule vond ik aangenaam op mijn huid. De niet vette serums worden lekker snel opgenomen zodat je hier nog je favoriete dag- of nacht verzorging kan aanbrengen. Deze twee wil ik sowieso eens proberen als volledige weekkuur.

De With Love set is dus perfect om Babor te leren kennen & om te ontdekken wat welke kuur voor je huid kan doen. Bovendien hebben ze ook leuke geschenkverpakkingen om aan jezelf of andere cadeau te doen! Ik denk dat mijn mama dit ook wel eens leuk zou vinden. De With Love ontdekkingsset koop je online of bij een Babor instituut voor zo’n 25 euro. Voor een volledige weekkuur betaal je tussen de 19,90 en 39,90 euro.

8 thoughts on “Babor With Love Masterpiece Collection

  1. Ik ken het merk Babor allen van horen en zeggen, maar het lijkt me een fijn merk. Dit pakketje ziet er wel ontzettend leuk uit, en is inderdaad wat je zegt om zo kennis te maken met de producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *