De ideale zomergeurtjes voor hem & haar

De ideale zomergeurtjes voor hem & haar

De lente is in het land en de zon laat zich toch al een beetje zien. Geen beter moment om de nieuwste zomergeurtjes voor jullie op een rijtje te zetten!

par02

Of je nu van fris, fruitig of florale geuren houdt, er is voor iedereen wel een geurtje bij deze keer! Beginnen doen we met een nieuwe variant van de bekendste D&G geur: Light Blue Italian Zest. Light Blue staat bekend om zijn frisse citrus geur, die je doen verlangen naar een heerlijke limonade op je strandhanddoek. 😀 De nieuwe variant met Italian Zest is voor mij nét iets pittiger en kruidiger dan de voorgangers. Je ruikt het ietwat bittere van de citroenschil er lekker door. Bij de mannenparfum ruik je juist het kruidige. Er zitten ook toetsen van jasmijn, rose, ceder & zelfs granny smith in verwerkt. (110 euro 100 ml)

par03

Ook Escada brengt elke zomer een hele zoete limited edition variant uit. Die van vorig jaar ,Fiesta Carioca, was een van mijn meest gedragen geuren afgelopen zomer. Gewoon omdat die zo lekker zoet was, just the way I like it. Het is bijna mijn signature scent geworden volgens mij. Ook de nieuwe variant met een subtiele meloen toets Sorbetto Rosso doet het goed. Gelukkig is de meloengeur niet te aanwezig, want da’s niet meteen mijn favoriet. De signature Escada hints ruik je natuurlijk ook weer goed in deze variant! Hou je van zoete geuren? Ga dan zéker voor deze! Ook qua prijs is deze prima: de parfum kost € 63 voor 100 ml!

par04

Ook Hollister komt met een nieuwe beachy geur: Free Wave. Mijn flesje van vorig jaar heb ik helemaal opgebruikt, gewoon omdat het zo’n speelse everyday geur was. Ook de nieuwe kan me bekoren: met toetsen lelie, mandarijn, blackberry & appel bloesem is het de perfecte, jonge & beachy zomergeur. Ook voor de prijs moet je het niet laten: € 45 voor 100 ml.

par05

Lanvin Modern Princess is ook zo’n geur waar ik al lang benieuwd naar was & ook het prachtige flacon is al mooi voor op je toilettafel. De nieuwe variant, in de vorm van een Eau Sensuelle, is perfect voor de liefhebber van tedere, florale & frutige geuren. Pioenrozen (my fave) worden gemixt met jasmijn. Dat maakt het een super vrouwelijke geur. Voor nog wat meer zomer in een flesje zitten er ook noten van grapefruit & perzik in. Into een romantische geurtje? Dan is deze iets voor jou! Dit geurtje blijft ook ontzettend lang op mijn huid zitten, niets dan pluspunten dus. Deze kost € 76 voor 90 ml.

par06

Als laatste de nieuwe geur van Issey Miyake, verpakt in een tropisch & zomers printje: L’eau D’Issey. Zoals de naam dit al doet vermoeden is dit echt een frisse, typische Aqua geur, zoals die bestaat in mijn hoofd. 😉 De 2018 variant ziet er niet alleen leuk uit, maar ook de noten spreken me aan: lychee en roze grapefruit, in combinatie met guave & passievrucht. Ook ruik ik er vanille in terug. Ook het flesje mag er zijn: een samenwerking tussen twee grafisch ontwerpers (Tyrsa & Alice Auboiron) voor een leuk typografisch & botanical effect. (69 euro voor 100 ml)

Zit er een geur bij die jou aanspreekt?

2 thoughts on “De ideale zomergeurtjes voor hem & haar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *