Surprise Your Pet: kattenbox

Sinds een tweetal weken heb ik een nieuwe roomie: Moes. Ik adopteerde de kat van mijn oma & hij kreeg meteen een Surprise Your Pet box cadeau!

Ik probeerde die eerder al eens uit voor mijn hondje (die bij mijn ouders woont) en waar ik (en hij ook) toen heel tevreden van was: snoepjes & speeltjes voor je liefste viervoeter!

Deze box voor Moes zat vol heerlijke snoepjes & grappige speelgoedjes. Kwam ook goed van pas, want dat had ik zelf nog niet voorzien. Bij de snoepjes waren de ‘cat sushis’ meteen zijn favoriet. Ook de gedroogde visjes (ew) waren meteen goedgekeurd. Catisfaction snoepjes had ik al, maar nu ook in een ander smaakje & in een mooi blikken bewaardoosje. Ook het catnip speeltje vind Moes fijn: heel geconcentreerd spelen met dat ding, haha. De good old ballekes doen het nog steeds goed!

Er zat ook een maaltijdzakje van ‘Iams’ in op eens uit te testen. Dit eet hij het liefst: stukjes echt vlees in een gelei. Aangezien ik nog een cat-noob ben, is het wel handig om zo nieuwe merken te leren kennen en uit te testen wat Moes graag lust. Hij is nog maar een beetje verwend 😉 Een kattenbox heb je al vanaf 25 euro. Wil je liever elke maand iets ontvangen? Dat kan ook voor zo’n 20 euro.

Wil je ook je hond of je kat verrassen met lekkere snacks en leuke speeltjes? Kijk eens op www.surpriseyourpet.be voor de ideale box voor jouw huisdier! Momenteel krijg je 10% korting op je eerste aankoop!

14 thoughts on “Surprise Your Pet: kattenbox

  1. Wat grappig, ik ken dit helemaal niet. Wij hebben sinds 4 weken een kat en ik ben ook echt een no no qua katten, maar heb ondertussen wel door waar hij graag mee speelt en wat hij graag eet. Ik vind dit wel heel leuk, misschien eens kijken voor hem.

  2. Dat is grappig. We hebben 2 katten en manlief koopt zo nu en dan wat speeltjes. Nu met drie kids wat minder, maar ze kunnen weer naar buiten waar het volop spelen geblazen is.

  3. wat een droppie! En wat leuk zo’n box. Ik heb een labrador, al een oudje (12,5 jaar) maar ook mijn allesje. Ik ga hem vandaag ook verwennen en knuffelen (ach, doe ik eigenlijk al elke dag).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *