Kérastase Aura Botanica Argan & Kokosolie

Ik testte vorig jaar de eerste reeks van Aura Botanica uit. Kérastase waagde zich toen voor het eerst aan een gamma van luxe-haarverzorgingsproducten op basis van natuurlijke bestanddelen. Dit jaar voegde ze daar een nieuw bestanddeel aan toe: Marokkaanse arganolie. Ook het gamma is uitgebreid met nieuwe producten: 3 gepersonaliseerde stylingproducten (voor glanzend lang haar, perfecte krullen of een prachtig golvend kapsel) die je kan gebruiken in combinatie met luchtdrogen of met de haardroger. Ik testte voor jullie de Verzorgende Melk uit, die minder zwaar is voor mij dan de olie uit vorige reeks.

De Lait de Soie is een after-shampoo product: ik breng het aan na het wassen op handdoekdroog haar en laat mijn haar zo of met de haardroger drogen. Deze melk hoef je niet uit te spoelen en maakt je haar extra zacht. Ook geen vettige textuur, wat dus perfect is voor mijn dunne haren. Omdat ik mijn haar ook stijl met de Steampod, is de hitte bescherming ook zeker meegenomen!

Je vindt de vernieuwde Aura Botanica producten nu bij je Kérastase kapper.

Bain Micellaire Riche: 23,90 euro
Eau de Vagues: 38 euro
Lait de Soie: 38 euro
Creme de Boucles: 38 euro

8 thoughts on “Kérastase Aura Botanica Argan & Kokosolie

  1. sinds inkort haar heb, ben ik super snel klaar met het wassen en verzorgen, toch weet ik dat toen ik het langer had en er meer krul in zat, extra verzorging echt nodig was. Fijn ook dat dit hete extra zacht maakt.

  2. Ik vind Kérastase een fijn merk. Maar is het met deze producten niet zo dat ze je haar zacht maken en dat het maar wat hangt? Vaak heb ik dat met andere producten, dat het volume helemaal uit mijn haar gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *