DI Lady: Luna

DI Lady: Luna

We vertelden jullie eerder al over de schattige DI huislijn producten met onze 5 favoriete ladies en geuren. Vandaag komt daar nog eentje bij: Luna!

lun02

Luna is voor alle dromers out there, en ook wel voor de meiden die zo hard verlangen naar ze zomer. Het dromerige kokosgeurtje (in combinatie met tiare bloem) en creamy texturen nemen je zo mee naar een exotisch strand in the middle of nowhere. Ik hou in het algemeen minder van kokosgeuren, maar moet zeggen dat deze aan de subtielere kant is. Je zal dus geen walm van kokos achter je laten (sorry Saskia ;)). Ook de textuur bevalt me: die is melkachtig en creamy. Zowel de douchecream als de bodylotion soigneren mijn velleke goed en maakt mijn huid meteen summerproof.

lun03

Wat deze DI badproducten nu zo uniek maakt? Elk product is dierproefvrij, bevat natuurlijke extracten, durft geuren anders te combineren en is 100% Belgisch.

Je vindt dit gamma bij DI. De prijzen liggen tussen € 3,50 en € 5.

5 thoughts on “DI Lady: Luna

  1. Ik ben dol op kokos geuren, dus dit spreekt mij helemaal aan. Nou ken ik DI niet, dus ik ga eens even kijken of ik het hier ook kan vinden. Ik vind alleen de verpakking al tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *