Wella INVIGO: verzorging voor je haar op maat

wel01

Nieuw van Wella Professional is het INVIGO assortiment. Dit assortiment zou je haar meteen een boost van energie geven, sounds good, right?

wel02

INVIGO is ontwikkeld met INVIGO-Blends – een trio van nieuwe geavanceerde technologie, superingrediënten en vitaminen, waardoor je haar een stuk levendiger zou worden. De complete INVIGO verzorgingsassortiment bestaat uit 5 productlijnen: Blonde Rechar-ge, Color Brilliance, Nutri-enrich, Volume Boost en Aqua Out. Deze lijnen kan je, vanaf mei, combineren met 3 exclusieve INVIGO salonbehandelingen: Brilliance Booster, Nutri Booster en Volume Booster.

Ik mocht zelf 4 producten van de Nutri-enrich lijn uittesten die je haar intens gaan voeden. Naast de shampoo en conditioner vond ik de 2 leave-in conditioners – een spray en een balm – het fijnste werken. De spray met goji bes werkt anti-statisch en dat is voor mijn dunne haren echt een godsgeschenk. Bij het stijlen of drogen heb ik tijdens de koude maanden heel veel last van statische haren. Dan komt deze spray goed van pas: je krijgt er gladde, verzorgde en shiny haren door. Kan je voor of na het stylen nog eens aanbrengen. Ook de Wonderbalm is een niet te vette balsem die je in handdoekdroog haar aanbrengt en is vooral voor droog en gestrest haar. Ik breng het vooral aan in de punten, omdat die vooral droog zijn. Je kan nadien gewoon stylen zoals je gewoon bent. Heb je heel droog haar? Dan kan je deze doorheen de week zeker nog eens in je droge haar aanbrengen!

Heeft jouw haar na de winter ook nood aan een boost? Check dan zeker het INVIGO assortiment: er is zeker iets bij voor jouw haar! Prijzen liggen tussen de € 14 en € 20.

3 thoughts on “Wella INVIGO: verzorging voor je haar op maat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *