Lancaster Sun Sensitive BB Creams

IMG_8304 copy

Deze week gaan de temperaturen (eindelijk) de hoogte in: hoogtijd om je zonnebescherming uit de kast te halen dus. Lancaster Sun brengt dit jaar speciaal een gamma uit voor de gevoelige huid met SPF 30 en 50.

lanc02

Ik heb een bleke huid met sproeten die ook snel verbrand en moet dus heel goed, en veel smeren. Het liefst met minimum SPF 30 of ik word knalrood. Buiten een aantal zonnecrèmes, is zijn er ook BB creams een zelfs een matterend poeder met SPF in. Ook hebben ze specifieke producten voor enkel je gelaat, zodat je ook dit goed beschermt tegen de zon. Ik mocht twee BB creams ontvangen, eentje voor het gezicht en eentje voor de rest van je body. Met een tintje. Lancaster Sun Sensitive Delicate Fresh BB Zonnecreme zou voor elke huidstint geschikt moeten zijn, zelfs de lichtste, maar daar twijfel ik sterk aan. Zelfs heel goed uitgewreven is de kleur toch nog een stuk te donker voor mijn bleke huid. Ik meng dus het liefst een druppeltje met mijn dagcrème om de tint te verlichten. Niet ideaal, wel effectief. De lichte textuur voelt wel niet vet aan en smeer mooi egaal uit, wat wel een must is met een ‘fake’ kleurtje.

Lancaster sun voorziet niet enkel een getinte crème voor je gelaat, maar ook de rest van je body mag al een kleurtje beginnen te krijgen. De Sun 365 BB Bodycream gaat je die mooie sunkissed glow geven, die we liefst all year long willen behouden. Er zitten geen zelfbruiningsingrediënten in, dus perfect voor frequent gebruikt. De BB body cream (30 eur0 – 125 ml) is ook nog eens hydraterend, dus zeker een multifunctioneel product. Ook deze kleur lijkt donker, maar heb het gevoel dat ik met deze beter weg kan dan die voor het gezicht 😀 Goed uitsmeren blijft wel een must en SPF15 zal misschien ook niet genoeg bescherming zijn voor iedereen.

De nieuwe Lancaster Sun producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Lancaster Sun Sensitive BB Creams

  1. Ik vind een goede bescherming in de zon ook erg belangrijk! En hopelijk volgen er nog veel mooie dagen dit jaar en kunnen we allemaal een mooi bruin tintje opbouwen ♥️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *