Nieuw: Matrix Total Results

Nieuw: Matrix Total Results

Het nieuwste assortiment van Matrix is er eentje die volledig op maat is van je haar & klaar is voor een challenge. Of je nu droog, vet, krullend of stijl haar hebt, Matrix Total Results heeft voor ieder een flesje voorzien.

mat01

Het nieuwe assortiment bestaat uit 9 volledige haarverzorgingslijnen: Moisture, Color Care, Sleek, Amplify & Curl, Repair, Heat Resist, Pro Solutionist en Blonde Care. Perfect voor elke haaruitdaging! Ik testte 3 producten uit het Matrix Total Results assortiment: eentje voor extra volume, eentje voor gekleurd haar & een laatste voor droog haar. Momenteel passen die laatste 2 voor mij niet in het rijtje, maar de eerste High Amplify wel. Mijn sluike haren kunnen zeker wat extra “massa” gebruiken. De gel shampoo is dan ook perfect: geen rijke creamy substanties, wel een lichte, verfrissende textuur die mijn haar zeker niet verzwaart. De formule zonder siliconen en met proteïne helpt de structuur van fijn, futloos haar te versteken voor een volumeboost tot 35%. Just the way I like it.

Bij elke lijn hoort een shampoo, conditioner en eventueel nog enkele treatment- of stylingproducten zoals een serum of haarspray.

Interessant, toch? Ga online zeker eens kijken welke Matrix lijn het beste bij jou haar past! Prijzen liggen online rond de € 13 en de producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Matrix salons.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Nieuw: Matrix Total Results

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *