NARS vanaf nu in België

Goed nieuws voor alle make-up lovers: NARS komt naar België! Iedereen kent dé NARS bestseller blush in ‘Orgasm’, niet? Wel vanaf 4 mei kan je daarvoor terecht bij Parfuma Antwerpen.

Ik testte deze beauty alvast voor jullie uit, in combinatie met een multi-functionele creamy highlighter/blush stick ‘Le Multiple’. Orgasm is een hele mooi shimmery sheer blush met een warme ondertoon. De peachy blush met rose gold shine past zowat bij élke teint. De Multifunctionele stick heeft dezelfde kleur maar zou door z’n creamy textuur, perfect zijn voor wanneer het écht warm wordt. Ook handig voor on-the-go & in je handtas. Met deze stick heb je meteen wat extra kleur en een mooie healthy glow op je wangen. Ik gebruik ‘m ook op net onder m’n wenkbrauw, binnenste oogdoek & hell why not, mijn neuspuntje voor wat extra highlight.

Je kan deze bush & highlight stick (en andere NARS schatjes) vanaf 4 mei dus vinden bij Parfuma Antwerpen (Eiermarkt 31) voor 31,50 en 41 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *