Yves Rocher Maracuja

mar01

Yves Rocher zou Yves Rocher niet zijn, als die deze lente niet met een Limited Edition kwamen. Meet Maracuja: een immer zomerse en vrolijke collectie waardoor je instant een vakantie gaat boeken ๐Ÿ˜‰

mar02

Met z’n exotische verpakkingen doet Maracuja al zoiets vermoeden: een heerlijke fruitige toets van passievrucht en gember, ideaal voor wanneer de zon nog eens wilt schijnen (of net wanneer ze dat niet doet). De fruitige geur is zoet, maar niet te zoet. De gember zorgt ervoor dat deze geur toch een pittige toets heeft en ook niet snel zal vervagen op je huid. De nieuwe LE lijn bevat niet alleen een Eau de Toilette (32 euro – 100 ml), maar ook make-upjes, een haar parfum en een heerlijke doucheproducten met dezelfde geur.

mar04

Naast doucheproducten is er in de Maracuja lijn ook een heerlijke lichaamsscrub (4,95 euro). Ideaal om je winterhuid klaar te stomen voor een kleurtje. De kleine scrubdeeltjes zijn extra zacht voor je huid en de gemberolie houdt je huid lekker gehydrateerd achteraf.

mar05

Bij de make-upjes zijn er hele leuke felle nagellakjes (5,90 euro) en lipcrayons (13,90 euro) die perfect zijn voor je zomer look. Last but not least is er ook nog een hele fijne (matte) bronzer (25,50 euro momenteel aan -50%) voor de lichte huidjes. Dankzij z’n twee lichte matcht hij goed met mijn lichte teint en heeft mijn gelaat ineens een beetje meer kleur, zonder ineens all out te gaan of onnatuurlijk over te komen. Laat je niet afschrikken door de prijs, Yves Rocher heeft heel vaak goede promo’s online en offline.

mar03

Je kan de nieuwe Maracuja lijn vanaf nu in de winkels en online vinden, nu ook met heel fijne discount prijzen.

8 thoughts on “Yves Rocher Maracuja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *