Nieuw bij Dove

Vandaag stel ik jullie heel wat nieuwigheden voor bij Dove: enkele nieuwe gamma’s waardoor je nog meer keuzestress krijgt 😉 Beginnen doen we bij (de voor mij) interessantste: Micellaire bodywash in twee geuren. Micellen kennen we ondertussen meer dan ooit uit de geliefde gezichtsreinigers en shampoo’s. Als het daar in kan, waarom dan niet in producten voor de rest van je lichaam? Micellen zijn kleine deeltjes die het vuil aantrekken en op die manier je huid extra goed zullen reinigen. Dankzij de roze variant beleef je een anti-stress momentje onder de douche. De blauwe variant is er speciaal voor de gevoelige huid. Bovendien zijn ze allebei sulfaatvrij. (3,99 euro 250 ml)

Ook werd er gewerkt aan de Invisible care lijn die nu amper nog gebruikssporen op je kledij achterlaat, zeker in vergelijking met de concurrentie. Of je nu donkere of lichte kledij draagt, de Dove anti-transpiranten laten niets achter. (3,29 euro voor de roll-on) Nog nieuw zijn de deo’s met 0% aluminium: die bevatten geen aluminiumzouten die de transpiratie tegen gaan, maar wel actieve bestanddelen die ongewenste geurtjes tegengaan. Vanaf nu kan je dus kiezen en weet je ook ineens het verschil tussen een 0% deodorant (24u frisheid, 1/4 hydraterende creme, 0% aluminium, 0% alcohol) en anti-transpirant (48u bescherming tegen zweten, 1/4 hydraterende creme, 0% alcohol). Eerlijk? Ik heb ook weer wat bijgeleerd 😀 De nieuwe geur in Peach is alvast meer dan goedgekeurd! (3,89 euro voor de spray)

Last but nog least testte ik ook nog een nieuwe Shower Mousse uit, ook weer zonder sulfaten, in 3 nieuwe geuren: Argan Oil, Rose Oil en Coconut Oil. De shower mousse is lekker dik en smeert fijn uit. Bovendien is hij ideaal voor het scheren onder de douche. Ook voor de mannen zijn er twee nieuwe varianten: Clean Comfort en Extra Fresh. (4,99 euro)

Je vindt de nieuwe Dove producten vanaf nu in je supermarkt en drogisterij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *