Nieuw bij Nivea: Soft Mix Me & Detox Masks

Nieuw bij Nivea: Soft Mix Me & Detox Masks

Vandaag mag ik jullie enkele newbies in het Nivea gamma voorstellen! Maak kennis met 2 nieuwe detox maskers & een nieuw gamma Soft Cream die je zelf kan mixen & matchen.

mix02

De Nivea Soft Original is misschien wel een van de bekendste Nivea producten: goed voor alles en overal en intens hydraterend. Nivea launcht nu 3 nieuwe mixen die je door elkaar én samen kan gebruiken. Op die manier kan je je eigen signature scent creëren. Kies uit de tropische Happy Exotic, de plantbased Chilled Oasis of de rode vruchten mix van Berry Charming. De nieuwe varianten bevatten dezelfde formule als de Soft Original op basis van Jojoba-olie en vitamine E. De geuren op zich zijn niet heel aanwezig of uitgesproken, maar gecombineerd ruiken ze wel heel lekker. Mijn favoriete combinatie is de Berry Charming met een vleugje van de Happy Exotic geur: lekker fruitig en fris. Ik gebruik ze het liefst voor mijn lichaam, vooral mijn handen & ellebogen. Je vindt de nieuwe Mix varianten onder andere bij Kruidvat voor € 3,49 (100 ml)

mix03

Het eerste Nivea Detox masker met klei testte ik eerder al eens uit: met dit spul is je gelaat na 1 minuutje weer tip top en verfrist. Het groene, zuiverende kleimasker werkt voor mij goed rondom mijn neus: daar zitten mijn grootste poriën. Dit goedje maakt mijn vette T-zone heel wat droger en pakt de talg aan. Nieuw in het gamma is het gelmasker dat de poriën verfijnt. Het is een transparante gel die opwarmt wanneer hij in contact komt met water. Zo opent het masker je poriën en ontgift het je huid daar extra goed. Mijn huid, en vooral de zone rondom mijn neus, voelt extra zacht & ultra proper. Zeker eentje voor voor het slapengaan!

mix04

Het hydraterende masker is er eentje waar ik eerder tijdens koudere dagen naar zal grijpen, wanneer mijn huid wat droger is. Het masker is verrijkt met hyaluronzuur (that’s the good stuff) en geeft je drogere huid een boost in een minuut tijd. Je brengt dit gel masker royaal aan, vermijd hierbij wel je oogcontouren, laat het een minuut intrekken en masseer het in. Het overtollige product haal je weg met een doekje. De Nivea 1 Minute Detox Masks vind je voor € 6,99 bij de drogisterij.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

8 thoughts on “Nieuw bij Nivea: Soft Mix Me & Detox Masks

  1. Wat zien de producten er leuk uit! Echt een nieuw jasje van nivea… of ik heb ze gewoon een tijd niet gezien 🙂
    Leuk om weer eens te proberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *