Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Nieuw in mijn skincare routine is dit Ultimune serum van Shiseido.

ult03

Ik gebruik het serum in combinatie met mijn (Energy) dagcrème en ook voor het slapen breng ik voor mijn nachtcrème een laagje aan. Ik vind het erg vergelijkbaar met het Estee Lauder Night Repair, niet alleen qua werking, ook qua textuur. Van de dunne gel heb je gelukkig niet veel nodig. Het niet vette goedje wordt snel opgenomen door mijn huid en vormt de perfecte basis voor mijn verdere verzorging. Het serum zal op zijn manier luchtvervuiling, stress en veroudering tegen gaan en je huid de kracht geven om zich te herstellen. Ik gebruik het serum nu 2 keer dagelijkse sinds een maand en mijn huid houdt echt van dit goedje (en serums in het algemeen). Het is een goede tegenhanger van mijn ANR serum, maar ook de prijs is helaas gelijkwaardig 😉 Voor een serum van 50 ml betaal je al snel 125 euro, wat toch een serieuze investering is.

ult04

Sinds de WASO lijn van Shiseido ben ik eigenlijk helemaal verkocht aan het Japanse skincare merk: fijne texturen die mijn huid apprecieert en een gezondere teint zonder plekjes of puistjes, dat is waar ik van hou. Ook de combinatie van de Shiseido Essential Energy gel vind ik perfect: twee texturen die met elkaar versmelten om me de beste bescherming en hydratatie te geven, zonder mijn huid vettig te maken. Match made in heaven.

ult02

Momenteel geen extra budget voor een goed & hydraterend serum? Lees dan zeker deze review over mijn favoriete budgetproof serum.
Het nieuwe Ultimune serum vind je vanaf 1 juni bij geselecteerde parfumeries. voor zo’n 125 euro (50 ml).

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *