Sally Hansen Complete Care 7-in-1 nail treatment

Nailcare is met mijn broze nagels super belangrijk en dan komt dit multifunctionele flesje van Sally Hansen heel goed van pas.

Dit treatment lakje bevat avocado olie, zeezout, granaatappel extract en extra calcium die je nagels intens gaan voeden en versterken. Vooral dat laatste is voor mij van belang. Wanneer ik mijn nagels wil laten groeien, is er altijd wel eentje dat afbreekt of scheurt, zelfs met nagellak. Dit lakje gaat mijn broze nagels versterken en verzorgen in enkele dagen. Soms gebruik ik dit lakje enkel als treatment tussen lak beurten door.

Maar ook wanneer je wel een kleurtje wilt, doet dit goedje wonderen: het is niet alleen een basecoat (die eventuele groefjes opvult) maar evenzeer een high shine topcoat. Als treatment of als basis, mijn nagels houden van dit multifunctionele lakje en mijn nagels zien er eigenlijk al vrijwel meteen een stuk beter uit. Ook de glans blijft lang wanneer je hem als topcoat gebruikt. Het kwastje is transparant en smeert heel gemakkelijk een dun laagje. De lak droogt ook snel, wat errruuugg handig is bij een full mani.

Nog op zoek naar een all-in-one lakje dat zowel verzorgt als voor glans zorgt: deze is ‘m! Je vindt het Sally Hansen Complete Care 7-in-1 nail treatment lakje voor € 12,99 bij Kruidvat.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.