Urban Decay Hi-Fi Shine

hi06

Nieuw in mijn lippies stash: deze Hi-Fi shine glossjes van Urban Decay!

hi05

Gloss is niet altijd mijn ding geweest, maar na de matte lipstick trend van afgelopen jaren, zijn de nineties en nillies helemaal back & so are glossy lips. Ik mocht twee kleuren uittesten: SNITCH, een felle koraal tint & SPL, een knalroze (holografische) glitter gloss. Toegegeven, die laatste is niet mijn ding, maar die eerste des te meer. De pigmentatie is zeker goed voor een gloss en de kleur is ook goed op te bouwen van subtiel naar feller. Snitch is een mooie koraal roze kleur die goed staat bij alle huidjes vind ik. De substantie heeft alles wat een gloss moet hebben: minty (voor een beetje plumping effect) en lichtjes plakkerig (maar niet te) zodat hij wel longlasting is en zeker een hapje en drankje overleeft.

hi04

De Hi-Fi glossjes zijn er in maar liefst 20 kleuren en 4 finishes: metallic, holographic, cream en sheer cream. Nog iets speciaal is de applicator: die is super flexibel beweegt goed mee met de vorm van je lippen. Even wennen in het begin, maar achteraf gezien vind ik ‘m wel fijn werken!

Je kan de Hi-Fi glossjes vinden voor zo’n 22 euro bij Ici Paris XL of online bij het merk!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *