Nieuw: L’Oréal Pro Source Essentielle

Nieuw: L'Oréal Pro Source Essentielle

Goed nieuws voor onze vegan & all natural vriendjes! L’Oréal Professionnel komt met een gloednieuwe, natuurlijke lijn die je in het salon kan laten bijvullen.

ess01

Ik begin steeds meer te houdenvan natuurlijke haarverzorging, gestript van alle onnodige goedjes. L’Oréal Professionnel springt mee op die wagen en lanceert Source Essentielle: een gamma van haarproducten met 80% tot 100% natuurlijke oorsprong. Nog een leuk detail: je kan je favoriete Source Essentielle producten laten bijvullen in het salon. Zo worden de verpakkingen ook hergebruikt! De ‘smart packs’-flesjes hebben een vierkante simpele vorm om zoveel mogelijk product in zo weinig mogelijk verpakking te krijgen. Ze kunnen makkelijk gestapeld worden, zodat ze ook minder ruimte innemen op palettes. Verder wordt er voor deze lijn ook geen promo materiaal voor in de winkel geproduceerd. Geniaal of niet?

In elke shampoo en olie zijn bloemen verwerkt die zorgvuldig uitgekozen zijn en op een speciale manier werden gedroogd. Momenteel zijn er 4 speciale shampoo’s: voor normaal, droog en gekleurd haar en eentje voor de gevoelige hoofdhuid.

ess03

Ik testte voor jullie 2 producten uit: een dagdagelijkse shampoo met acaciabladeren en aloë vera & een heerlijk rijk masker op basis van sesam olie. De shampoo is echt perfect voor mijn dunne haar. Het heeft een fijne geltextuur waar mijn haar absoluut niet vet van wordt. De geur is ook mijn ding, want het hoeft niet altijd zeemzoet te zijn. Bovendien vind ik de minimalistische verpakkingen echt een pareltje. Van het masker mag ik echt maar een klein beetje gebruiken, want die is boterzacht en rijk. Daarom gebruik ik ‘m voor mijn shampoo. Zo ben ik er zeker van dat alles goed uitgespoeld is en mijn haar er niet door verzwaard wordt.

ess02

Deze lijn staat me enorm aan omdat het natuurlijke helemaal doorgetrokken wordt, van product tot verpakking. En het ziet er nog eens super mooi uit!

De producten uit het gamma Source Essentielle vind je bij L’Oréal Professionnel salons vanaf € 21,20 voor een shampoo.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

5 thoughts on “Nieuw: L’Oréal Pro Source Essentielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *