Nuxe: Les Parfumes de Possibles

Nuxe heeft zonet 2 nieuwe parfums gelanceerd in de lijn Les Parfumes de Possibles. Twee uiteenlopende geuren vervoegen het gamma: Le Matin & Le Soir. Een parfum dat doet denken aan een frisse zomer ochtend met Appelsienbloesem en Petitgrain. Het paarse flesje, voor de avond, heeft een heerlijke cassis geur en is daarom ook meteen mijn favoriet!

Beide geuren zijn iets voor mij: fruitig, zoet en zomers en ik gebruik ze dan ook zoals ze bedoelt zijn. Wanneer ik ‘s avonds nog uitga gebruik ik Le Soir, omdat ik vind dat de geur net dat beetje langer blijft zitten en omdat de geur inderdaad wat zwoeler en meer sexy aanvoelt ;). Le Matin is een stukje bloemiger en deze gebruik ik dan doorheen de werkdag voor een fijne start van de dag.

Welke geur heeft jouw voorkeur?

Je vindt Les Parfumes de Possibles vanaf nu bij Nuxe verkooppunten voor 59,90 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

11 thoughts on “Nuxe: Les Parfumes de Possibles

  1. ziet er goed uit! mooie verpakking al ben ik eerlijk gezegd zelf niet zo van die matte verpakking. Gaan mijn nekharen altijd van overeind staan.

  2. Ik vind ze er heel mooi uitzien! Ik vind zomerse geuren altijd heel lekker alleen moeten ze niet te zoet zijn.. ga ze wel eens ruiken binnenkort en kijken of het wat voor mij is!

  3. oeh die casis geur die wil ik wel graag ruiken. Ik moet ook eerlijk zijn dat ik dit merk helemaal niet ken. Aantrekkelijke flacon. Jammer, dat er geen verkooppunten in NL zijn. Dus dan maar online bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *