Sampar Musthaves

sam03

Vandaag een voor mij nieuw merk op de blog: Sampar, een frans merk van een oprichter met medische achtergrond.

sam01

Ik mocht voor jullie 4 must-have producten uittesten voor de perfecte teint: een universele concealer & foundation, een eye care cream & een soort van highlighter om te mengen met je dagverzorging. Als eerste de twee producten waar ik het meest benieuwd naar was: de ‘Glamour Shot’ een universele foundation die voor iedereen goed zou zijn en je huid in 1 minuut al een stuk beter zou moeten laten uitzien. Zelf gebruik ik enkel een dunne laag foundation om mijn roodheid op mijn wangen en neus te verbergen en om glimmen doorheen de dag tegen te gaan. Verder heb ik eigenlijk een prima huid, vrij van onzuiverheden. De Sampar Glamour Shot (25 ml, 40 euro) komt in een handige tube met pompsysteem. De textuur kan je vergelijken met die van een serum. Aanbrengen gaan vlot en je merkt meteen dat het goedje je poriën bijna onzichbaar maakt en de huid ook matteert. Op het eerste zicht al niet slecht. Alleen kwam ik er al snel achter dat hij mijn roodheid niet aanpakt, en dat is jammer. Je kan het ook niet gebruiken in combinatie met andere vloeibare foundation, wat dat ‘pakt’ niet over deze Glamour Shot. Helaas dus niet meteen iets voor mij, maar volgens mij wel goed als je geen last hebt van roodheden of voor op vakantie: wanneer je toch het matterende effect wil hebben, maar verder geen make-up wilt dragen.

sam02

Als tweede ging ik voor de oogproducten. Ik smeer elke dag fervent oogcrèmes en vind de twee applicators heel handig. De Glamour Shot eyes (30 euro, 10 ml) heeft dezelfde functie als de crème hierboven: een soort van universele concealer die je wallen in no time zou moeten verlichten. De spons applicator en gel textuur brengen fijn aan. Het product zelf doet me denken aan de Pep-start creme van Clinique: verfrissend en een beetje tintelend effect. Ik zie hier en daar wel wat verschil onder mijn ogen, maar ook niets super drastisch (wat ik ook niet verwachtte). Ik ben fan van het verfrissende en oppeppende effect, zeker ‘s morgens! De ‘Impossible Contour des Yeux‘ (29 euro, 5 ml) komt in een stick verpakking waaraan je moet draaien om product te krijgen, zeker fijn en hygiënisch. Dit goedje is romiger en volgens mij ook meer voedend dan zijn voorganger en gebruik ik daarom liever ‘s avonds. In de creme zit Hyaloronzuur en vitamine C verwerkt, waarvan ik de werking alleen maar kan toejuichen. Mijn wallekes love this stuff: verfrissend, verzorgend, verkwikkend. Het goedje bevat ook een soort van diamond-pearl poeder dat de huid onder je ook ineens zal oplichten: da’s ook meer dan welkom! Als ik moet kiezen uit de twee, ga ik toch voor de laatste, omdat ik deze voor mij persoonlijk het fijnste vind werken.

sam04

Als laatste een mooie, maar ietswat donkere highlighter ‘Mine d’Or’ (29 euro, 30 ml). Deze highlighter komt ook in een fijne tube verpakking en heeft een prachtige glow. Je kan een druppeltje mengen op je dagcrème of zo lokaal aanbrengen als je al wat getinter bent. Ik ben helaas Snow White op dat vlak, dus kan helaas niet te veel van dit spul gebruiken. Het zou fijn zijn als hiervan een lichtere versie bestond. Wat wel fijn is, er zit een soort van Smart Sun Prevention in.

sam05(Hier bracht ik op mijn naakte huid (sorry) de twee Glamour Shot producten aan: concealer links en foundation overal)

Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Je kan het merk vinden bij de (online) apotheek.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Sampar Musthaves

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *