Easy Smoothies met JuiceJunkies

juice01

Tegenwoordig ben ik echt verlekkerd op mijn dagelijkse (ochtend) smoothie! Vers sinaasappelsap met wat anders in de mix & klaar! JuiceJunkies maakt je perfecte mix kiezen nu nog gemakkelijker!

juice02

Voor wie JuiceJunkies nog niet kent, het is een webshop waar je heerlijke (diepvries) mixen kan bestellen voor bij je smoothie! Je kan kiezen tussen fruitige, groentjes of energy bombs mixes. Ik koos een fruitige box uit met 10 verschillende mixen in, maar je kan evengoed per stuk bestellen. De fruitzakjes komen perfect diepgevroren toe op een moment dat jij dat wenst (ook op zaterdag of na het werk) zodat je ze meteen in je eigen diepvriezer kan bewaren. Ondertussen probeerde ik ze al bijna allemaal uit, maar deze drie combo’s zijn mijn favorieten!

j04

Berry Nice to meet you is een mix van rode vruchten! Voeg het zakje toe aan 250 ml vers fruitsap, yoghurt of kokos water en je hebt de perfecte rode bessen smoothie. Ik pers zelf altijd 3 sinaasappels uit per smoothie!

jj03

Maar niet alleen de rode vruchten zijn mijn favoriet, ook de Mango Passion met mango, ananas, passievrucht en citroen vond ik super lekker en creamy!

jj05

Mijn laatste favoriet is er zelfs eentje met groentjes, jawel. Deze verassende mix ‘Crazy Ginger’ met oa. wortel, spinazie, gember en banaan vond ik best te pruimen!

Bestel je de JuiceJunkies smoothie mixes per stuk, dan betaal je zo’n 2,79. Ga je voor een box met 10 verschillende smaken? Betaal je 25,70 euro! Deze is ideaal om verschillende smaken uit te testen! Aanrader! Vanaf 50 euro is de levering gratis, dus misschien slim om samen met een vriendin te bestellen!

9 thoughts on “Easy Smoothies met JuiceJunkies

  1. Ik hou echt van smoothies, maar ik skip door allergie de sinaasappel wel altijd! Gelukkig kan je goed mixen 😀

    Maar dit is echt super handig! Alles in 1 verpakking dus geen gehannes in de keuken op de vroege morgen met snijden en alles bij elkaar zoeken! Echt een aanrader dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *