Bourjois Delicious Nude Collectie

Misschien wel mijn favoriete lipsticks op het moment: de Rouge Velvet The Lipstick van Bourjois. Ik schreef er al eens eerder over en ben helemaal in de ban van hun romigheid, houdbaarheid & matte finish!

14 Brownette – 15 Peach Tatin – 13 Nohalicious – 16 Caramelody

De collectie van 12 kleuren wordt nu uitgebreid met 8 extra kleuren, in een ‘nude’ jasje! De kleuren zijn zo uitgekozen dat er voor iedereen wel een nude tint bij is. De houdbaarheid is echt to die for, geen enkele andere lipstick houdt het zolang uit bij mij. Ze ‘stainen’ ook een beetje op je lippen wat de houdbaarheid ook wel verlengt. De dunne, puntige vorm brengt de lipstick ook nog eens heel gemakkelijk aan. Enja, de smoothness waarmee de stick over je lippen glijdt, is echt unreal 😀

Samenhangend met de lipsticks, lanceert Bourjois ook drie nieuwe Contour Edition Lip Pencils die, samen met de vijf bestaande, perfect matchen met de lipsticks. 15 Roux-DouDou is by far mijn favoriet, om onder een lipstick te gebruiken, maar evenzeer om mijn lippen zo mee in te kleuren.

Bij de Lipsticks is nummer 13 Nohalicious mijn favoriet: een tintje donkerder dan mijn eigen lippen, maar wel in dezelfde oudroze kleur.

Je kan de nieuwe Velvet Rouge Lipsticks vinden in 12 kleuren voor 15,99 euro. De Lip Pencils kosten 7,99 euro

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

9 thoughts on “Bourjois Delicious Nude Collectie

  1. Wat een mooie kleuren! Die wil ik best eens proberen. Heb al een tijd niks meer gehoord van Bourjois

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *