Nivea Sun 2018

Nivea Sun 2018

De zon gaat weer schijnen dit weekend, dus haal de tubes zonnebescherming maar weer uit de kast. Nivea komt met 2 crèmes, speciaal voor het gelaat met SPF 30 en 50.

sun01

Ik geef eerlijk toe, ik hou echt niet van zonnecrème smeren. De crèmes zijn vaak dik en vettig en dat vind ik maar niks. Daarom kies ik meestal voor een spray variant. Ook voor mijn gezicht wil ik geen dikke laag smeren, maar uiteraard wil ik wel zo goed mogelijk beschermd zijn. Ik draag al foundation met SPF 15, maar wat extra bescherming kan nooit kwaad. Gelukkig zijn deze nieuwe Nivea tubes niet zo van textuur. Ze zijn vrij vloeibaar en licht en laten geen witte waas op je huid achter, want dat wilt toch niemand! Nog een fijne bonus is dat de crèmes helpen tegen pigmentvlekvorming en er zit ook nog eens anti-age in. Die met SPF is ook nog eens lekker matterend, geen zweetkoppie meer dus.

sun02

Kan je maar niet genoeg krijgen van de typische zonnecreme geur van Nivea? Goed nieuws, je kan het geurtje nu ook gewoon onder de douche ruiken met deze Nivea Love Sunshine showergel. Heerlijk tijdens de warme dagen!

Je vindt de Sun crèmes voor € 11,50 (50 ml) en de Love Sunshine showergel van Nivea voor € 2,99 (250 ml) bij de drogisterij en de supermarkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *