Nieuw bij Di: ALMA K met Dead Sea Minerals

Di slaagt er als geen ander in om nieuwe leuke merken te verzamelen. Vandaag maak ik kennis (en jullie dus ook) met het eco-friendly merk Alma K dat verrijkt is met zee mineralen uit de dode zee en natuurlijke oliën.

First up een item waar ik echt super benieuwd naar was, namelijk deze met heerlijke zeep doordrenkte spons (9,90 euro). De geur is in de eerste plaats echt heerlijk zacht en fris. De zeep erin is op basis van mineralen uit de Dode Zee en actieve bestanddelen uit aloë vera, zoete amandel, druivenpitolie en witte theeblaadjes. De spons voelt op eerste zicht wat ruw aan, maar eens nat wordt hij gelukkig heel zacht (precies een lichte scrub) en de zeep lekker schuimig. Je kan de spons tot wel 20 keer gebruiken. Eens de zeep op is, kan je hem gewoon gebruiken in combinatie met je favoriete doucheproduct.

Als tweede uit het Alma K gamma bij Di, testte ik de douchezeep mét zachte scrub (13,90 euro) uit. Zo’n 2-in-1 product is echt iets voor mij: tijdsbesparend 😉 De zachte korrel maakt dat je de douchegel 2-3 keer per week kan gebruiken om je huidje summerproof te maken. De geur is dezelfde als het product uit de spons, dus afwisselen kan perfect.

De perfecte douche ervaring dus met dit nieuwe merk. Vooral de spons met zeep vind ik iets heel handig! Leuk om cadeau te geven om daarna te hergebruiken!

Je vindt het Alma K gamma vanaf nu bij Di.

8 thoughts on “Nieuw bij Di: ALMA K met Dead Sea Minerals

  1. Ik word altijd enthausiast van producten als deze, de ingrediënten klinken zo fijn. En ze zijn stuk voor stuk lief voor de huid. Ook de spons lijkt mij erg fijn! ☺️

  2. Ik kende dit merk nog niet. Heel even leek de spons op een mugcake haha. Is de spons fijn in gebruik?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *