Botanical Party

Botanical Party

Afgelopen week werd ik 32 jaar, hoera! Aangezien ik mijn 30ste niet echt vierde met een echt feestje, besloot ik om er dit jaar wel iets moois van te maken.

fe05

Ik nodigde mijn beste vriendinnen uit voor een soort van ‘hightea’, met broodjes, dips en gebak (what else). Ik wist al snel dat ik voor een palmtree botanical thema ging gaan & vond gelukkig heel veel moois bij AVA & Action! Kleurenpalet: groen & goud met een tintje roze natuurlijk! De mooie geprinte ballonnen vond ik ook bij AVA en ik voegde er nog roze en gouden gewone ballonnen aan toe om in het thema te blijven.

fe04

Buiten heerlijk Turks brood met dips voorzag ik ook mijn (Action) etalagère van goodies: homemade (door een vriendin gemaakte) wafels en koekjes, macarons en chocolade. Als ster van het feestje was er ook nog een prachtige taart, gemaakt door Mieke Bakt uit Bilzen. Ook de tafelloper en houten plankje  vond ik bij AVA. De 2 kleine schaaltjes in de vorm van een blad en een flamingo vond ik bij Action voor een prikje!

fe02

De taart was bezet met botercrème roosjes, de binnenkant was gevuld met vanille cake en citroen crème. Heerlijk verfrissend voor de warme dagen!

fe03

Uiteraard mocht de verjaardagskroon niet ontbreken (diadeems voor elke gelegenheid ;)): deze vond ik een tijdje geleden bij Sostrene Grene! Ook het leuke groene vaasje is een vondst uit Action!

Houden jullie van themafeestjes?

7 thoughts on “Botanical Party

  1. Aaah ik ben helemaal gek op botanische spulletjes! Het kleine vaasje van de action staat hier ook te pronken met fake monstera bladeren er in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *