WK fever met Kruidvat

Goed nieuws voor jullie WK fever! Vanaf nu vind je bij Essence & Catrice bij Kruidvat een heleboel driekleur geinspireerde make-upjes voor de perfecte WK look! Uiteraard helemaal budgetproof 😉

Je nagels in een uniek Belgisch ontwerp? No problem, doe eens gek! De Catrice ICONails lakjes (2,99 euro) vind je nu in de Belgische driekleur, perfect voor een nailart tijdens het komende WK! De lakjes zijn longlasting (tot 7 dagen) en zijn ook erg shiny!

Wie me kent, weet ook de gestifte lippen bij mij niet kunnen ontbreken. De Catrice Ultimate Colour Lip Colours (3,99 euro)zijn hier al  sinds jaar en dag favoriet: de ze romig, longlasting en ook nog eens lief voor je portemonnee. Dankzij het Essence Soft Contouring lippotlood (99 cent)maak je je lips nog langer supporters-proof 😉 Mijn favoriete Princess Lash mascara geeft je wimpers volume & lengte, perfect voor een fierce WK-look. Wil je je ogen nog meer in de kijker zetten? Wing it dan, met de pastel gele Eyeliner pen (2,59 euro) & oogschaduw van Essence.

Nog goed nieuws, ik mag op mijn Instagram pagina dit hele setje weggeven! Snel naar daar dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *