Je huid beschermen met Oenobiol

oe01

Wist je dat je je huid ook kan voorbereiden tegen de zon, van binnenuit? Met de supplemten van Oenobiol bereid je je huid voor op een zonnige zomer. Ik test momenteel Solaire Intensif supplementen uit voor een lichte huid, met o.a. Vitamine E.

oe03

Oenobiol staat er om bekend om al 30 jaar de beste supplementen voor je huid te voorzien dankzij natuurlijke elementen. Er zijn naast supplementen voor je huid (mooie teint en anti-rimpel) ook supplementen voor je haar, je oogcontouren, een platte buik,.. Kortom alles om je feel-good proces een duwtje in de rug te geven wanneer dat nodig is.

oe02

Ik heb zelf een lichte huid (met sproeten) die traag bruint, maar wel rood wordt. Ik moet dus ook echt goed smeren en opletten met te veel zonnestralen. Deze supplementen neem je best zo’n 30 dagen op voorhand in, dus nu met het aanlopende goede weer in gedachten, is de timing perfect. Met elke doosje kom je een maand toe. Je neemt elke dag 1 capsule in tijdens de maaltijd, dit voor minstens een maand lang.

Wanneer je echt op vakantie gaat (ik blijf helaas op staycation) kan je na je vakantie de capsules blijven nemen om je teint langer te behouden, samen met je vakantie feels 😉 De formule is ontwikkeld op basis van een tomatenextract (met Lycopeen), die blijkbaar een zeer antioxiderende eigenschap heeft.

Je kan de Oenobiol supplementen onder andere vinden bij je online apotheek voor zo’n 30 euro (duo verpakking voor 2 maanden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *