NIEUW: Yves Rocher geconcentreerde shampoo

yr02

Vorig jaar kwam Yves Rocher al met een geconcentreerde douchegel die lief is voor de natuur. Kleine verpakking met veel inhoud. Dit jaar is er ook een geconcentreerde shampoo voor de perfecte natuurlijk vriendelijke douche-ervaring.

yr01

De I Love my Planet douchegels en shampoo’s besparen (t.o.v. een 300 ml verpakking) tot wel 39% aan plastiek! Da’s toch super mooi? Bovendien is de 100 ml inhoud zo geconcentreerd dat je er even lang mee toekomt: 40 douchebeurten, 30 haarwasbeurten. Je hebt maar een erwtje nodig voor een fijne, schuimende douche. De shampoo bevat 98% natuurlijke ingrediënten, 0% conserveringsmiddelen, siliconen, parabenen of kleurstoffen. De flacon is ook gemaakt van gerecycled plastic bevat. En dat allemaal voor 3,95 euro. Bovendien zijn de geconcentreerde formaten ideaal voor mee op reis, want met z’n 100 ml mag die gewoon mee in je koffer! De geur is ook fijn voor de zomer: citrus achtig! De gel textuur weet mijn dunne coupe dan weer enorm te appreciëren: geen zware crème shampoo.

yr03

Koop je op 5 juni, voor Wereldmilieudag een geconcentreerde shampoo, dan krijg je er gratis een geconcentreerde douchegel bij! De perfecte planet vriendelijke combo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *