Bloemen explosie danzij blommm.be

Bloemen explosie danzij blommm.be

Maak kennis met blommm: een Gents initiatief dat je bloemen per fiets bezorgd! Vers van het veld en lokaal geteeld.

blo01

Helaas is blommm enkel actief in Gent en omstreken, maar het is wel een initiatief wat voor mij snel mag uitbreien. Blommm laat je genieten van een Vlaams gekweekt boeketje, zonder pesticiden en dat geen 1000 km heeft afgelegd om tot bij jou te geraken. Bovendien wordt er alleen gebruik gemaakt van lokale kwekers, zodat ze een eerlijke prijs krijgen. Mooi, right?

blo03

Bloemen worden gekweekt en geleverd van april tot oktober. In de tussentijd houdt Blommm zich ook bezig met restjes bloemen te drogen en hier thee van te maken. Daarnaast organiseert Blomm workshops en die zijn ook de moeite! Zo volgden Saskia en ik een mini workshop zaadbommen maken. Say what?

blo02

Zaadbommen hebben de bedoeling om een zuur of saai hoekje in de natuur een beetje vrolijker te maken. Het is super makkellijk om te maken en het idee er achter is super: bloemenexplosies overal. Vind je je dagelijkse route naar het werk maar niks? Gooi een zaadbom langs je route en binnen no time krijg je daar een mooi perkje van wilde bloemen. Nooit te veel bloemen, toch?

Woon je in de buurt van Gent? Ga dan zeker eens kijken op blommm.be als je op zoek bent naar een ultra vers en eerlijk boeketje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *