Cent Pur Cent Minerale Blush

cpc03

Wie het (Limburgse) merk Cent Pur Cent nog niet kent en houdt van minerale make-up, is in for a treat!

cpc04

Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn in de vorm van losse poeders. Voor wie een ietwat gevoelige huid heeft, is dit dus het perfecte merk om gezichtspoeders van te gebruiken. Eerlijk is eerlijk, ik werk minder graag met losse poeders (knoeipoes, hierzo), maar het pigment van het merk mag er zeker wel zijn! Ik testte voor jullie een peachy blush uit!

cpc01

Het product komt via kleine gaatjes in het potje terecht, waar je dan ook meteen met je borstel mag ‘swipen’. Goed aftikken is wel een must. Maar dan, hoera, zoveel pigment met weinig product! Hello! De matte, peachy kleur is ook echt perfect voor mijn huidstint. Een kleur die je ook winter als zomer kan dragen en die er heel natuurlijk uitziet!

cpc02

Voor een blush betaal je zo’n 30 euro, maar met al het pigment dat er vanaf komt, hoef je niet veel te gebruiken en kom je een hele poos toe. Benieuwd naar het merk? Verkooppunten van Cent Pur Cent, vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *