Hask Argan Oil 5-in-1 Leave-In Spray

Mijn haar is helaas heel erg lastig handelbaar na het wassen: mijn dunne manen klitten na het handdoekdrogen vrijwel meteen samen. Mijn Tangle Teezer en een detangle spray zijn dan ook absoluut een must.

Ik neem meestal elke keer een ander merk als anti-klit spray. Vorige keer eentje van Nivea, momenteel eentje van Hask, nieuw te verkrijgen bij Di. Het goedje is verrijkt met argan olie, maar is gelukkig niet te vet voor mijn dun haar. Enkele pompjes in de lengtes en mijn haar is meteen klaar voor de Tangle Teezer: smooth AF 😉 Mijn haar kamt goed door, maar wat nog fijn is aan deze spray, is dat het ook dienst doet als heat protector voor het stylen. Verder zal de argan olie ook de droogste puntjes aanpakken.

Ontwarren, herstellen, hydrateren, voorkomen van kroezen én beschermen tegen de hitte, deze baby is multifunctioneel! Bovendien is het flesje ook nog zonder sulfaten, parabenen, ftalaten, gluten, uitdrogende alcohol en kunstmatige kleurstoffen.

Interesse gewekt? Je vindt het flesje bij Di voor 9,99 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *