Formula 10.0.6 Be Berry Smooth Peel Off Mask

Weeral een nieuw merk voor mij vandaag op de blog: Formula 10.0.6 Een skincare merk dat je vanaf nu bij Di kan vinden. Ze richten zich vooral op maskers & cleansers om je huid egaal en fris te houden. Ik koos een peel off masker uit, omdat ik deze gewoon het meest satisfying vind 😉

Het Be Berry Smooth Moisturizing Peel Mask hoort de huid te hydrateren en is op basis van blauwe bes en ananas. De geur is dan ook lekker zoet en fruitig. De substantie is aan de plakkerige kant en heeft een dikkere gel textuur die wel goed aanbrengt. Ik breng zulke maskers het liefst aan met een plat penseel, zo blijven je handen sticky vrij 😉 Een dunne laag is voldoende, maar vermijd zeker de huid rondom je ogen en de haarlijn. Na 10 mintuutjes is het masker goed opgedroogd en kan je beginnen peelen 😉 Het effect vind ik persoonlijk eerder verfrissend, zuiverend en verzachtend dan hydraterend.

De verpakking oogt heel leuk en nodigt meteen uit om cadeau te doen vind ik. Voor 12,99 euro krijg je ook een flinke tube product (100 ml). Formula 10.0.6 heeft naast een peel off ook scrub- en mud maskers om je huid in de watten te leggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *