Kérastase Resistance Extentioniste voor lang haar

Kérastase Resistance Extentioniste voor lang haar

Voor wie droomt van lange, gezonde manen: goed nieuws! Kérastase komt met een gamma dat je haar zal versterken en gespleten punten tegen zal gaan, zodat je haar nog sneller en mooier lang kan groeien.

ext01

Kérastase Resistance Extentioniste pakt 3 punten aan die essentieel zijn voor lange en mooie haren. Bij de aanzet zorgt het gamma ervoor dat het haar niet afbreekt. Bij de lengtes pakt het gamma de verzwakte haarvezels aan die glans verliezen en futloos zijn. En bij de punten gaat het gamma het uitdunnen tegen én zo het steeds bijknippen. Hoe? Dankzij de combinatie van creatine en ceramiden wordt de haartextuur versterkt en je haarvezels mooi glad. Het Resistance Extentioniste gamma bestaat uit een shampoo, een conditioner, een masker en een serum voor de hoofdhuid. Die laatste mag je lekker inmasseren aan de wortels en hoef je niet uit te wassen.

Ik ben onlangs voor korte zomercoupe gegaan, maar misschien is dit gamma wel iets voor jou! Droom jij van lang haar? Het Kérastase Resistance Extentioniste gamma is verkrijgbaar bij je Kérastase kapper vanaf € 24,50!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *