The Body Shop: Go bananas!

The Body Shop: Go bananas!

Bananas lovers, unite: de nieuwste lijn van The Body Shop is er eentje voor jullie (én voor mij)! De naam geeft al veel weg. 😉

ban03

De geur is één en al banana (insert Minion voice here). De Body Butter is er eentje zoals je gewoon bent van The Body Shop: heel rijk en romig, dus zelfs ideaal voor de meest droge huidjes. Van de geur moet je dus wel houden, want die is best wel heftig. Voor mij geen probleem, banana milkshake was always my fave! 😉 Moest je meer fan zijn van een lichtere textuur, dan is er ook de Body Yoghurt in dezelfde geur: iets verfrissender qua textuur en minder vet.

ban02

Nog nieuw in het gamma zijn de verzorgende Shine Lip Liquids, verrijk met onder andere argan en jojoba olie om je lippen extra te verzorgen maar ook te voorzien van een mooie shine. En geen zorgen, de kleurtjes zijn heel subtiel en transparant, dus voor de gele ‘banana’ versie moet je geen schrik hebben 😉

ban04

Ook super cute in het gamma is de gift set met een hele schattige douche cap, toilettas en twee productjes! Heel leuk om cadeau te geven aan je favoriete banana lover! Bovendien is de lijn, zoals we van The Body Shop gewoon zijn, 100% vegan!

De nieuwe Limited Edition is vanaf juli verkrijgbaar, zowel online als in de winkel. De Banana Body Yogurt kost € 10 (200 ml), de Banana Body Butter € 17 (200 ml), de Banana Shower Gel € 7 (250 ml) en de Banana Gift Set €24.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.