Belgian Bloggers Collab: Summer shades met UD Naked Heat

I know, I know, very late to the Urban Decay Heat Party. Ik heb dit palette al een hele tijd, maar om één of andere reden kwam het hier nog niet online. Tijd voor mijn ideale summer look dus, speciaal voor de Belgian Bloggers Collab.

Ondertussen zijn er alweer enkele nieuwe UD palettes op de markt, maar de ultra warme kleuren van dit palette, zijn alles wat ik zoek. Matte en shimmery kleuren met veel pigmentatie. Kleuren die random wel te matchen zijn & zelfs met twee kleurtjes maak je al een mooie, snelle look ‘s ochtends. Aangezien ik grijs-blauwe ogen heb, complementeren deze warme oranje en bruin tinten ook nog eens mijn kijkers. What’s not to love. Afgelopen maanden gebruikte ik het palette terug veel, kan ook niet anders met de zomer die net in het land is.

De negative Nancy in mezelf merkt wel op dat de kleuren vrij zacht zijn en poederig zijn. Goed aftikken voor het aanbrengen is dus een absolute must. De pigmentatie is dan wel weer top (zoals we gewoon zijn van UD), maar ik merk ook dat de kleuren soms beter uitkomen wanneer je ze gewoon old skool met je vingertoppen aanbrengt, in plaats van met een brush. Vooral voor de shimmery kleuren is dat het geval.

Je vindt het Urban Decay Heat palette als bestseller bij Ici Paris XL voor zo’n 55 euro. Ook de mini Petite Heat koop je er voor 32 euro.

Wil je nog andere zomerse posts ontdekken? Ga even langs bij deze beauties:

Beautytreasures
The Pink Perfectionist
Nymphette 
Dresses and Daisies
Ellen Is my name
A Beauty to rock

One thought on “Belgian Bloggers Collab: Summer shades met UD Naked Heat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *