Nieuw: Batiste™ Nude

bat02

Mijn maandelijke bus droogshampoo en ik zijn zowat BFF’s de laatste tijd! Batiste is nog steeds mijn favoriete merk en ik was dan ook blij te horen dat er weer een nieuwe variant uit is: Nude.

bat01

Ik heb dun, futloos haar dat snel vet wordt en ook moeilijk volume krijgt. Droogshampoo heeft voor mij dan ook 2 pluspunten: ik moet mijn haar minder vaak wassen EN mijn haar krijgt iets meer textuur, en dus ook volume. WIN-WIN. De nieuwe Batiste Nude heeft een lichte en subtiele florale geur, waar ik persoonlijk wel van hou. Voor mij zijn alle Batiste varianten en geuren great, maar mocht je liever iets subtieler willen gaan, dan is de nude variant wel ideaal. (mocht je volledig geurloos willen, dan moet je niet voor deze kiezen helaas). De werking is zoals ik die gewoon ben van Batiste: efficiënt en snel. Enig minpuntje: aangezien deze variant Nude heet, had ik gehoopt dat ook de typische witte waas iets minder zou zijn dan andere varianten. Helaas pindakaas, de witte glow is nog steeds aanwezig, maar goed inmasseren of borstelen doet gelukkig wel wonderen. En de geur maakt ook veel goed! 😉

De nieuwe Batiste™ Nude is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 5,49 (200 ml).

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *