Rokjes en jurkjes bij My Jewellery

De zomer is officieel in het land, en dat wil zeggen: hello blote benen! Het beste excuus om nieuwe rokjes en jurkjes te bestellen. En dat deed ik bij www.my-jewellery.com!

Benieuwd naar mijn shoplog? Kijk dan even mee!

Beginnen doen we bij mijn favoriete item: een super schattig citroenen rokje (34,95 euro)! De citroen print is DE hit van deze en zomer en tevens mijn favoriete fruitje! Match made in heaven dus! Ik combineerde hem met een simpele witte top & mijn jeansvest!

Volgende item is misschien niet te meest zomerse pick, maar eentje dat ik veel zal dragen: een sweaterdress (29,95 euro) met langere mouwen en een mooie split opzij! Het stofje is iets dikker, dus ook perfect voor wat koudere dagen. Een neutrale beige kleur die altijd classy staat! Leuk met sneakers of een paar heels.

Uiteraard ging ik ook kijken bij de accessoires en koos ik voor een paar espadrille slippers (34,95 euro) in een prachtige camel kleur! Ben zo blij dat ik deze komende week weer kan dragen! Ik ook voor subtiele studs oorbellen (12,95 euro) met een beetje bling & een prachtige tulband haarband (12,95 euro)! Deze vind ik ZO leuk voor de komende festivals!

Hebben jullie favoriete rokjes of jurkjes?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Rokjes en jurkjes bij My Jewellery

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *