De Caudalie Thé des Vignes collectie breidt uit!

Goed nieuws voor Caudalie lovers! Mijn favoriete geur van het merk breidt haar gamma uit! Thé des Vignes (het bordeaux gamma) komt met een aantal nieuwe producten in dezelfde heerlijke geur! Het parfum was altijd mijn perfecte on-the-go-geur voor in de handtas, maar zijn er ook andere verzorgingsproducten!

Een bodylotion! (26,40 euro) Heel fijn dat ‘ie komt met een pompsysteem! De substantie is niet te dik of vettig en trekt goed in mijn huid! Ideaal om te combineren met het Thé des Vignes parfums voor een langere geur! Ik heb zelf geen hele droge huid, dus deze eerder lichte textuur is perfect voor mij, niets zo vervelend als een plakkerige of te vette huid achteraf.

Ook een douchegel vervoegt het gamma: voor 6,60 euro krijg je een flinke tube product (200 ml) wat ik echt een goede deal vind. De douchegel is verrijkt met aloë vera en bevat geen zeep, perfect voor gevoelige huidjes. Wil je na het douchen of bodylotion nog extra hydratatie dan is er ook een nieuwe lichaams- en haarolie (19,40 euro) van Thé des Vignes. Breng hem aan op de extra droge plekjes en de puntjes van je haar voor extra hydratatie en verzorging!

Ik ben alvast super content met de nieuwe toevoegingen! Heel leuk om zo een cadeaupakketje samen te stellen voor jezelf, je mama of een vriendin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *