De nieuwste zomergeuren

pf04

Ook deze zomer staat er heel wat nieuws in mijn parfumkast! Ik laat jullie vandaag kennis maken met 4 nieuwe geuren: van budgetproof tot meer high-end.

pf01

Vorig jaar testte Sas de vorige variant in zeemeermin thema uit uit, dit jaar gaat S.Oliver voor de leuke schippers look 😉 Het flesje ziet er super vrolijk uit en komt net op tijd: mijn ‘So Pure’ flesje is net leeg! Feels Like Summer scoort voor mij meteen met topnoten van pompelmoes en citroen! Lekker fris voor de zomer en niet té zwaar. In het hart vinden we noten van lelie, jasmijn en pioen, die laatste toevallig mijn favoriete bloemen. Kortom, een fris parfum met een zachte ‘afdronk’ van een fleurig boeket 😉 De prijs is bovendien ook top: 18 euro (30 ml).

pf02

En nog meer pioen rozen bij Betty Barclay! De schattige ‘Pure Pastel’ flesjes kennen we al van vorig jaar, maar er zijn 2 heerlijke nieuwe geuren deze zomer: peach & pioenroos. Met een bloemig parfum doe je me altijd plezier, maar dit jaar doet de Peach variant mijn hart echt sneller slaan: lekker zoet, speels & fruitig! Met toetsen van o.a. viooltje, jasmijnfrangipani vanille, kasjmierhout en tonkabonen roept dit geurtje meteen ‘Natalie’ en het werd dan ook meteen tot favoriet bekroond! Prijzen vanaf 21 euro (20 ml)

pf03

Last but not least heeft Elie Saab’s Girl of Now een nieuw zusje: Shine. Gelijkaardig flesje, maar een nieuwe geur, die voor mij een stuk minder zwaar is dan haar voorganger. Nog steeds een warme geur, maar dan wel met wat meer florale toetsen dit keer. Witte bloemen – ylang ylang en jasmijn – en sinaasappelachtige amandelgeur van de Ormond bloem vormen het geurpalet. Ook de warme toets vanille ruik je hier weer goed. Een iets meer volwassen geur voor mezelf. Girl of Now Shine Eau de Parfum koop je voor 58 euro (30 ml)

Hebben jullie een favoriete geur voor deze zomer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *