Phytosun auto-verstuiver met lavendel

Van Phytosun testte ik verschillende producten uit voor het lichaam en haar, maar vandaag eentje voor mijn bolide. Ik mocht via VIATA een verstuiver voor in mijn auto uittesten. Meer dan welkom, want ik moest mijn car smell eigenlijk nét vervangen.

Niets zo fijn als een frisse geur in je auto, en met dit weer gebruik je je ventilatie en airco meer dan ooit, dus dan is een verstuiver mooi meegenomen. Phytosun heeft verstuivers op basis van Essentiële Oliën, die je heel gemakkelijk kan hergebruiken en ‘vullen’ op gewenste sterkte. De autoverstuiver komt in 3 delen: een houder voor in de auto, een lavendel olie (whatever you like) en ‘tabletten’ voor in de verstuiver.

Hoe maak je dit car ready? Schuif de houder open, neem een ‘tablet’ en doe hier naar wens een aantal druppels van de olie naar keuze op, schuif het geurkaartje in de houder en klaar is kees. Is de geur nog te licht? Voeg gerust wat druppels extra toe! Geur uitgewerkt? Vervang het geurkaartje door eentje met ‘verse’ druppels!

Je kan Phytosun (en de verstuiver) vinden op viata.be. Voor de autoverstuiver met lavendel betaal je zo’n 15 euro. Niet te veel als je weet dat je de verstuiver gemakkelijk kan blijven hergebruiken!

3 thoughts on “Phytosun auto-verstuiver met lavendel

  1. Dit klinkt echt wel heel handig! Maar is lavendel wel handig in de auto dan?
    Meer omdat het een slaapverwekkende werking heeft?

    Zeker een om te onthouden voor als een van ons straks een rijbewijs heeft! Dan de geur van vanille ofzo 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *