Rimmel Flip Flop Collection

Hupsa, 30 graden, hoogtijd voor de slippers aan je voeten! Rimmel lanceerde onlangs een ontzettend fleurige nagellak collectie die perfect is voor op je tenen én je handen!

De Rimmel 60 seconds gebruik ik graag, want de lakjes staan garant voor een korte droogtijd (weinig geduld hierzo) en ik vind de meeste al héél dekkend na amper 1 laag! I-de-aal voor wanneer het snel moet gaan! De nieuwe zomerse kleuren juich ik toe, niet alleen op je tenen, maar een fel geel op m’n vingers vind ik bij deze temperaturen eens zo tof!

10 nieuwe kleuren, van fel roze tot metallic beige, voor ieder wat wils! En heel gemakkelijk te combineren voor speels effect of voor nailart mee uit te proberen! Bovendien lakt het brede borsteltje ook heel fijn, waardoor je maar 1 of 2 stroken nodig hebt.

Je kan de Rimmel Flip Flop Collectie vanaf nu vinden bij o.a. Kruidvat en Di voor 3,99 euro! Mix ‘n Match!

10 thoughts on “Rimmel Flip Flop Collection

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *