OGX: Coconut Water

OGX staat ondertussen al eventjes als favoriet in de kast bij mijn shampoos. Ook het nieuwste gamma Coconut Water is voor mijn dun haar een schot in de roos.

De shampoo is eentje in gel textuur, waar ik super blij om ben. Te dikke texturen maken mijn fijn heel sneller vet, dus ik zal eerder grijpen naar transparante goedjes zoals deze. Nu het de zon hier al enkele weken volop schijnt, merk ik wel dat mijn haar wat droger wordt en dus nood heeft aan extra hydratatie en daar komt deze Coconut Water ook goed te pas. Zijdezacht en gehydrateerd haar is het resultaat! De zomerse geur van kokos kan me trouwens ook wel bekoren tijdens de zomer!

De conditioner is helaas wel in crème vorm, maar gelukkig niet al te zwaar! De lichte substantie breng je aan in nat haar en laat je zo’n 5 minuutjes trekken. Goed uitspoelen en mijn haar is weer ultra zacht tot in de puntjes en gemakkelijk door te kammen!

Conclusie: mega fan van de gel shampoo. Ideaal voor mijn dun haar en dankzij de textuur wordt mijn haar zeker een dag minder snel vet dan normaal. Winner! Het valt ook minder plat. De conditioner is in combinatie perfect voor super zacht resultaat, maar voor mij geen must om elke keer te gebruiken. (Ik gebruik sowieso maar 1x week een conditioner)

De producten van OGX zijn bovendien parabeen en SLS-vrij en niet getest op dieren: <3 Dit gamma is verkrijgbaar voor 10,99 euro per stuk (o.a. bij Di)

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

11 thoughts on “OGX: Coconut Water

  1. aah alleen de verpakking geeft mij al een goed gevoel. Zalig die geur. En helemaal tof dat het niet op dieren is getest. Vind hem overigens wel wat aan de dure kant.

  2. Ik vind Cocos een heerlijke geur en ik heb ook dus haar dus het zou voor mij ook wel wat kunnen zijn. Ik zal eens kijken of ik het hier ook kan kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *