Ontdek de nieuwe smaken van NESCAFÉ Dolce Gusto

Dat ik van koffie hou, kan ik niet ontkennen! Ik was dan ook super blij met mijn nieuwe Dolce Gusto die ik mocht uittesten. Samen met drie nieuwe koffies (die overigens biologisch geteeld werd): 3 Arabica variëteiten uit Latijns-Amerika. Ik testte twee espresso’s en een lungo voor jullie uit. (Uiteraard heb ik nu al hele stash van koude en warme Dolce Gusto drankjes)

Beginnen doen we meteen bij mijn favoriet van de 3: een zachte Lungo uit Colombia met tonen van amandel, nootmuskaat en geroosterde gerst. Vooral de subtiele hint van amandel doet het voor mij. Bovendien is deze koffie met intensiteit 5 net straf genoeg voor mij (om zonder melk te drinken). Ik hou vooral van lattes met veel melk, maar de Colombia kan ik zeker pruimen zonder.

De twee espresso’s (uit Honduras en Peru) zijn met intensiteit 6 en 8) zijn van een ander kaliber 😉 Een krachtige schot waar je meteen wakker van wordt! Ai caramba! De espresso’s zijn zoals ze voor mij moeten zijn: met een heerlijke straffe koffiegeur en intens van smaak. Honduras werd op smaak gebracht met tonen van donkere chocolade en mout. De Peru variant heeft aroma’s van hout, roze peper en zwarte bes. Hou je van een stevige koffieboost? Dan moet je deze hebben! Ik drink ze toch nog liefst met een kleeeein beetje melk (sorry not sorry).

Hebben jullie een Dolce Gusto? Wat is jullie favoriete smaak? Je vindt je 3 nieuwe smaken nu in je supermarkt of online voor 4,69 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.
Nota: De Dolce Gusto capsules zijn helaas nog niet apart recycleerbaar. Nescafé, maak daar eens werk van alsjeblieft?

6 thoughts on “Ontdek de nieuwe smaken van NESCAFÉ Dolce Gusto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *