Rimmel Stay Matte: Nudes

De Rimmel Stay Matte lipsticks zijn heel erg fijn in gebruik & denk dat de meeste lipstick lovers ze hoog op hun favorieten lijstje hebben staan. Ik heb ze al in verschillende felle kleuren, maar nu komen er ook wat meer nude kleuren bij voor meer variatie.

De Stay Matte lipsticks brengen vloeiend en gemakkelijk aan dankzij de dunne spons applicator! Hierdoor kan je er ook vrij precies mee aan te slag. De kleur is op te bouwen naar wens: een dunne laag voor een subtiele kleur, twee laagjes voor een dekkende knallende laag. De substantie is zacht op je lippen en droogt je lippen niet uit. Geen plakkerige boel & de lipsticks zijn very longlasting en overleven zeker enkele hapjes en drankjes. Het fijne aan deze formule is dat je ze amper voelt zitten op je lippen!

Ik mocht 4 nieuwe kleuren uittesten: van een diepe bordeaux kleur tot jawel, een verrrry nude beige tint. Moet zeggen dat ik persoonlijk minder fan ben van nude kleuren bij mezelf (hou meer van felle of roze tinten), maar misschien ben jij dat wel en zit er iets voor jou tussen! Zowel Urban Affair, Love Bite als Trouble maker dekken goed in twee dunne laagjes. Raw Embrace was voor mij helaas een beetje een ramp om mooi egaal te krijgen. Die laatste past ook echt totaal niet bij mijn teint vind ik 😀

Mijn favoriet is Love Bite, een warme bruine tint die ik zelf misschien niet snel zou kiezen, maar me toch mooi staat. Volgens mij is dit kleurtje echt perfect om tijdens de herfst te dragen!

Je vindt de Rimmel Stay Matte liquid lipsticks o.a. Bij Kruidvat voor 6,99 euro per stuk!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Rimmel Stay Matte: Nudes

  1. Troublemaker vind ik erg mooi, raw embrace is een kleur die verboden zou moeten worden 😉 dit soort hele lichte nude kleuren staan vrijwel niemand goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *