OOTD: Little Green Bag (i.s.m. Duifhuizen tassen en koffers)

OOTD: Little Green Bag (i.s.m. Duifhuizen tassen en koffers)

Ik mocht van Duifhuizen tassen en koffers een nieuwe tas uitkiezen! Je vindt er heel wat merken, maar de webshop heeft ook een eigen tassenlijn en daar koos ik een prachtexemplaar uit.

Groene Ring Bag

Ik ging op zoek naar een tas die ik deze zomer nog kon dragen, maar evenzeer kan combineren wanneer het herfst is. Ik hou het meest van crossbody tassen en heb een voorliefde voor echte lederen tassen, gewoon omdat die het langste meegaan. Tijdens het scrollen kwam ik zo de Duifhuizen Leather Collection tegen: mooie lederen tassen een een heel schappelijke prijs! Mijn oog viel meteen op de Ring Bag, een prachtige diepgroene tas met een suède flap en gouden details. Door de mooie gouden gesp heeft hij wat weg van de Chloé tassen die jullie wellicht kennen.

Detail

De tas heeft een groot vak met een klein ritszakje en is lekker ruim. Ook de gesp valt door de magneetsluiting gemakkelijk toe. Voor deze outfit combineerde ik ‘m met een okerkleurig jurkje, omdat ik de combinatie met de groene tas écht perfect vind. De zilveren sneakers geven de outfit een speelse touch!

Outfit

Deze Ring Bag is er trouwens in allerlei leuke kleuren en verschillende formaten vanaf € 59,95! Zo heb je veel keuze en vind je zeker je favoriete kleur.

Houden jullie van herfstige kleuren zoals oker en smaragdgroen?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

5 thoughts on “OOTD: Little Green Bag (i.s.m. Duifhuizen tassen en koffers)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *