Gezonde pralines met de Domo X-Power Chopper

Gezonde snacks mee naar ‘t werk brengen, da’s voor mij altijd een hele opgave. Op het laatste Domo event vorige maand, maakte ik samen met Steffi Vertriest deze healthy pralines. Echt ideaal om als klein tussendoortje op te peuzelen en gemakkelijk om mee te variĆ«ren.

De basis voor de balletjes zijn vrijwel altijd hetzelfde: een notensoort samen gemixt met een plakkerige gedroogde vrucht (dadels, vijgen, abrikozen). Ik hou zelf enorm van dadels, dus ging hiermee aan de slag. Ik mixte cashewnoten fijn, voegde de dadels en andere kleine ingredienten zoals kokos schaafsel of lijnzaad toe. Een variant blendde ik met puur cacao poeder, aan de andere mix voegde ik limoen zeste en wat sap toe. De nieuwste X-Power blender van Domo doet dit alles met gemak! De blender-kop kan je gemakkelijk verwisselen van onderstuk en werkt al met een kleine push. Bovendien mogen alle onderdelen (bakjes en messen) gewoon mee in de vaatwasser.

Meer gezonde recepten vind je op Steffi’s blog! De Domo X-Power chopper set vind je bij de betere elektrohandel voor zo’n 69 euro!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *