Je huid reinigen met Shiseido Internal Power Resist

Nieuw in het Shiseido gamma zijn producten om je huid voor het slapen, spik en span achter te laten 😉 Het Internal Power Resist gamma (met rijstkiemolie) heeft 3 nieuwe producten – naast het Ultimune Serum-: een cleansing foam, een extra rijke cleansing milk & een softener lotion om als laatste stap in je routine te gebruiken. Het Internal Power Resist is speciaal gemaakt om je huidbarriere (meer specifiek je Langerhans cellen) extra te versterken en bevat daarom legendarisch Japans water uit de Kirishima bronnen. Het voegt Ca2+ ionen toe aan de huid. Hele hoop technologische begrippen, maar doen de producten wat ze horen te doen? Een snelle en efficiënte reiniging?

Als eerste de cleansing milk, met rijstkiemolie, die daarom ook heel geschikt is. Alhoewel ik normaal eender een micellaire reiniger gebruik, moet ik zeggen dat dit goedje me bevalt. Ik gebruik deze wel uitsluitend voor mijn gezicht en hals. Voor mijn oogmake-up blijf ik bij een duo-phase product. Voor mijn huid is dit parelmoere melkje wel zacht en verwijdert hij als eerste fase mijn make-up goed. (32€ voor 125 ML)

Hierna haal ik mijn Clarisonic Brush of die van Babor uit, om mijn huid dieper te reiniger (ik doe dit enkel wanneer ik tijd heb :P) Dan is deze cleansing foam heel fijn in gebruikt. Hij schuimt lichtjes en masseert met een borstel goed in. (32€ voor 125 ML)

Wanneer ik als laatste stap van het proces de lotion aanbreng, is er inderdaad geen vuiltje meer te bespeuren. Mijn poriën zijn weer lekker proper en mijn huid voelt zacht. Op warme zomerdagen als deze kan ik de extra stap van de lotion zeker appreciëren: verkoelt het gelaat voor het slapengaan en hydrateert tot 24u! (43€ voor 150ml)

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *