De perfecte cat eye met Bourjois?

Ik rock al sinds jaar en dag dagelijks een ‘wing’, zonder voel ik me echt niet mezelf! Een winged liner hoort bij mij en gelukkig voor mij zette Bourjois onlangs 2 producten extra in de kijker: de Eye Catching Liner & Mascara!

De Eye Catching Mascara (€ 16,99) bevat zijdeproteïnen die je wimper zacht en soepel houden. De mascara belooft ook heel wat volume zonder klontjes. Het gebogen borsteltje zou alle wimpers in 1 swipe meenemen en voorzien van extra krul. Het verdict? Het borsteltje bevalt me prima, alleen moet je ‘m echt wel goed afstrijken aan het flesje, want deze neemt nogal veel product uit, waardoor je net wel eens klontertjes zou kunnen krijgen. Eens je dat onder de knie hebt, is het wel een prima mascara: toch wel wat extra volume en hij is ook intens zwart. Ik gebruik verder ook nooit een wimperkruller, dus qua krul vind ik deze mascara prima van zichzelf. Lengte geeft de mascara helaas niet, maar dat belooft hij ook niet. Een prima mascara, maar ik heb liefst ook nog wat extra lengte als het kan.

Ook de Eye Catching liner (€ 11,99) heeft een speciale vorm: de vilten tip bestaat uit een ronde en platte kant. De ronde kant en de punt gebruik je gewoon om de aanzet te starten aan de binnekant van je oog. Met de platte kant kan je dan uiteindelijk je wing stempelen. Eerst de wing stempelen kan natuurlijk ook, wat het fijnste werkt voor jou! De pigmentatie is zeker oké en diep zwart, maar ik ben zelf minder fan van de vilten tip: die mag voor mij wat flexibeler zijn. Ook de stempel mocht voor mij verfijnder, nu is het nogal een serieuze wing. Ikzelf gebruik de liner dus gewoon zonder stempel, dan werkt ‘ie voor mij het fijnst. Ik kan me wel inbeelden dat je als beginnende eyeliner fanaat de stempel wel erg handig vindt!

Conclusie: beide producten zijn okay, maar zullen niet meteen mijn favorieten vervangen. Ik werk liever met een meer flexibele liner & heb ook al betere (Bourjois) mascara’s gekend.

Hoe ‘wingen’ jullie je make-up look?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

7 thoughts on “De perfecte cat eye met Bourjois?

  1. Ik kan het gewoon niet haha! Ik ben als make up barbaar al blij dat ik wat basis make up op mijn gezicht kan aanbrengen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *