Nieuw: Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert reinigers

Voor mijn budget proof (micellaire) reinigers, grijp ik steevast naar Nivea: vertrouwd, budgetvriendelijk en ze werken fijn voor mijn huid. Ongeveer elke maand heb ik nood aan een nieuwe fles. Ik ging voordien altijd voor de MicellAIR lijn, maar sinds kort is er het nieuwe Anti-Residu Breathe Expert gamma om mee af te wisselen!

Het verschil? Het nieuwe Anti-Residu gamma is er speciaal voor waterproof make-up en zal zelfs je favoriete mascara of eyeliner in alle zachtheid gebruikte. Daar waar ik normaal voor mijn oogmake-up een duo-phase product moest gebruiken, kan je met dit all-in-one gamma zelfs met de doekjes of micellaire water al je waterproof make-up verwijderen! Hier was ik eigenlijk zo’n beetje op aan het wachten, Nivea!

De effectieve formule geeft je huid een zuurstofboost en laat haar ademen. Dankzij het zwarte thee extract trekken de producten, vuil en make-up aan via micellen. Deze microscopisch kleine deeltjes omsluiten vuil, talg en make-uprestjes, waardoor je niet hoeft te wrijven en toch een perfect schone huid krijgt.

Ik deed de test en ze hebben gelijk: al mijn make-up gaat er prima af zonder een tweede duo-phase olie product. Het micellaire water en zelfs de doekjes krijgen in alle zachtheid mijn waterproof liner en mascara er af. Mijn vertrouwde Nivea reiniger, maar dan met een extra boost zodat ook waterproof make-up er mee af gaat! Ideaal voor als je geen fan bent van olie reinigers of het gewoon lekker snel wil laten gaan ‘s avonds voor het slapengaan!

Je kan Het nieuwe Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert o.a. vinden bij Di!

Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Oog Make-up Remover: 4,29 euro (125 ml)
Nivea Micellair Skin Breathe Expert Make-Up Remover Doekjes: 4,19 euro (20 stuks)
Nivea Micellair Skin Breathe Expert Make-Up Remover: 6,89 euro (400 ml)

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

8 thoughts on “Nieuw: Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert reinigers

  1. Hmm ben wel benieuwd. Ik gebruik nu andere doekjes van Nivea en vind die super fijn. Ik heb meestal met micellair producten wel moeite om mijn make up eraf te krijgen. Wel een stoere verpakking met dat zwart ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *