Je huid beschermen met de Vichy solar protective waters (via Newpharma)

Ben je net zoals ik geen fan van dikke, witte-waas zonnecremes die vettig op je huid blijven liggen? Wel, zoek niet verder, ik heb mijn nieuwe favoriete zonnespray gevonden: de protective waters van Vichy!

De ultra lichte formule met SPF 30 verstuift fijn, is lekker verfrissend en wordt snel opgenomen door je huid. Ik testte twee varianten: eentje met anti-oxiderende werking en eentje voor extra hydratatie! Afgelopen weken waren de warmste ooit en dus kwamen deze sprays al meteen van pas. Beide flesjes werden goed gebruikt en heb niet specifiek een favoriet. Ik vraag me alleen af waarom ik zon’n water sprays nog nooit eerder ontdekte 😀 No more witte waasjes, plakkerige huid en gesmeer, deze UV protectors spray je gewoon naar wens op je huid en gezicht (damn zo verfrissend) en klaar is kees. Het enige waar je op moet letten is om je na het zwemmen (en zo om de 2 uur) weer in te sprayen, want het goedje is niet waterproof.

SPF 30 is ook genoeg voor mijn huid, als ik om de paar uur spray natuurlijk! Maar met deze waters kijk ik daar eigenlijk echt niet tegen op (dat was voorheen wel anders). Ze doen me denken aan facial & body mists, maar dan met een hoge beschermde factor, what’s not to love bij temperaturen van 30 graden?

En goed nieuws, ze zijn momenteel aan -30% op Newpharma! Je betaalt nu zo’n 14,50 euro voor een flesje! Deze Newpharma actie is geldig tot eind augustus! Ga er voor!

6 thoughts on “Je huid beschermen met de Vichy solar protective waters (via Newpharma)

  1. Dit ziet er super uit, je hebt een duidelijke review geschreven! ik gebruik dit merk eigenlijk amper maar het lijkt mij wel heel fris en lekker.. vooral deze producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *