Smashbox SuperFan Mascara

sm02

Wanneer het op Smashbox aankomt, testte ik nog nooit eerder een mascara. Ik ben iemand die graag afwisselt en dus steeds een andere mascara koopt. Ik heb wel favorieten, maar voor mij kan het lash-gewijs altijd beter.

sm01

Deze fancy SuperFan mascara ziet er al veelbelovend uit: een fel roze shiny en smalle huls die false lash effect belooft. 12-uur volume, lengte en lift zonder klonteren, uitdrogen of uitlopen, dat lijkt me perfect. Sinds ik het Kruidvat Lash serum regelmatig gebruik, zijn mijn wimpers er qua lengte goed op vooruit gegaan. Volume kan ik daarentegen wel nog altijd gebruiken. Het smalle siliconen borsteltje is niet meteen mijn favoriet, geef mijn maar old school borsteltjes. Maar ik moet zeggen dat deze fijne borstel wel goed werkt, voor alle wimpers. Omdat het een siliconen borstel is, raad ik je wel aan deze heel goed af te strijken aan het flesje. Verder werkt het fijne borsteltje wel fijn en krijg je meteen alle wimpers mee, zelfs die in de hoekjes van je oog. De mascara brengt smooth aan, zonder klonters en is goed om te bouwen in laagjes zonder een spinnenpoot effect. Het fijne borsteltje separeert mijn wimpers ook goed.

sm04

Het resultaat zijn mooie lange, maar ook volumuneuse wimpers en het false lash effect vind ik eigenlijk ook prima! Ook de prijs vind ik daarvoor goed: 22 euro. Niet heel budgetproof, maar voor Smashbox te zijn vind ik dat prima! (voor een drogisterij mascara betaal je immers ook al snel 15 euro).

sm03

Op zoek naar een prima false lash effect mascara, met een wezenlijk voor-en-na verschil? Dan kan je best bij Ici Paris XL langsgaan voor deze Smashbox mascara. Ik ben alvast (super) fan!

8 thoughts on “Smashbox SuperFan Mascara

  1. Eindelijk een mascara met zo’n fijn borsteltje 😉 Ik heb er ook één met zo’n borsteltje, die is inderdaad niet veel goedkoper. Ze zijn lastig te vinden, maar het is het wel waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *